Iedere werkdag

Topavond bij SBS 6: Man Bijt Hond en Lingo beginnen!

Vanaf 26 augustus start SBS6 met een gloednieuwe vooravond! Na Utopia en Hart van Nederland volgen vanaf 19.30 uur de twee klassiekers: Man bijt hond en Lingo.

19.30 uur: Man Bijt hond
Het programma dat jarenlang iedere werkdag groot nieuws klein maakte en klein nieuws juist uitvergrootte is terug. Aan de formule is gelukkig niet veel veranderd: de altijd leuke 'Babbelbox' staat weer op z'n plek, net als de rubriek 'Hond aan tafel' waarin een cameraploeg rond etenstijd aanbelt bij nietsvermoedende Nederlanders om samen de dag door te nemen. Uiteraard is ook de kenmerkende voice-over Michael Abspoel weer van de partij. Man bijt hond schuift vanaf vanavond iedere werkdag weer gráág bij u aan.

20.00 uur: Lingo
Groen! Groen! Groen! Om 20.00 uur staat de tweede ‘nieuwe’ aanwinst op het programma; het iconische spelletje Lingo. De quiz die Máxima ooit hielp haar woordenschat te verbeteren wordt ditmaal gepresenteerd door Jan Versteegh. Hij treedt in de voetsporen van Robert ten Brink, François Boulanger, Nance en Lucille Werner. Net zoals vroeger moeten de deelnemers woorden raden en grabbelen in de ballenbak en kunnen we thuis weer lekker mee raden. Maar in die bak zitten ditmaal ook letterballen voor een splinternieuw onderdeel in de eerste ronde. En dan hebben we het nog niet eens over het nieuwe Lingo-decor gehad waarin Jan zijn kunsten gaat vertonen. Kom maar op met die nieuwe vooravond!

 

Meer over: