Toppers in concert 2022 - compilatie

Zing lekker mee met Toppers in Concert 2022

NPO 3 - woensdag 18 januari om 21:15

© ANP/Paul Bergen
Afgelopen november stonden de Toppers voor het eerst sinds 2019 weer in de Johan Cruijff ArenA. In deze Toppers in Concert-compilatie komen de beste momenten van de concertreeks voorbij, zoals de entree op het dak van een jaren 60-bus.

Voor het eerst sinds 2019 stonden de Toppers afgelopen november weer in de Johan Cruijff ArenA. Corona was in de tussenliggende jaren spelbreker. Het viertal bestaande uit Gerard Joling, René Froger, Jan Smit en Jeroen van der Boom vierden samen met het publiek het thema Flower Power.

Toppers in Concert

In deze compilatie zijn de beste momenten te zien, zoals de entree van de heren op het dak van een jaren 60-bus. Wat ook zomaar voorbij kan komen: de boyband medley die Maxim Froger en Luuk van der Boom (inderdaad, de zoons van) deden en het eerbetoon voor de overleden moeder van Gerard Joling.

René Froger

René Froger was zeer tevreden over het concert, zo liet hij aan Shownieuws weten. "Het was zwaar natuurlijk, maar het was mega, zo leuk! Ik denk wel de beste die we ooit gedaan hebben."

Meer over