Toscaanse bruiloft

Je trouwt maar twee keer

NPO 3 - zondag 11 juli om 20:20

© ftp://ftp2.mainstream-media.ag
Sanne (Sophie van Oers) runt samen met haar ouders een luxe, vrijstaand landhuis in het zonovergoten Toscane. Ze verhuren hun landgoed als trouwlocatie. Zelf heeft Sanne haar prins op het witte paard nog niet gevonden.

Voor Toscaanse bruiloft trommelde regisseur Johan Nijenhuis zo ongeveer half bekend Nederland op. Sterren als Simone Kleinsma, Jan Kooijman, Dirk Zeelenberg, Lieke van Lexmond en Ruud Feltkamp vieren samen een sprookjesbruiloft. Maar die verloopt niet helemaal zoals weddingplanner Sanne hem gepland had.

Toscaanse bruiloft

Sanne (Sophie van Oers) is de weddingplanner van Lisa (Lieke van Lexmond) en Bob (Diederik Ebbinge). De hele familie en vriendenploeg van het stel komt naar het mooie Toscane.

Een van hun gasten is Jeroen (Jan Kooijman), de beste vriend van Bob. Hij en Sanne hebben een klik, maar ze zijn zo verschillend dat het daarbij ook blijft.

Sanne verdient in Toscaanse bruiloft niet alleen de kost met het regelen van huwelijken voor anderen. Ze is zelf ook druk op zoek naar de ware.

Jeroen vindt trouwen maar onzin. Niet bepaald een match made in heaven dus.

Maar twee keer in je leven

Ondertussen stijgen op de meest romantische plek op aarde de zon, de wijn en de liefde iedereen naar het hoofd. Het huwelijke van Lisa en Bob is dan ook niet de enige trouwerij in Toscaanse bruiloft.

Want trouwen, dat doe je ten slotte maar twee keer in je leven.

Meer over