TOTO KNVB beker

Bekergeweld barst los in Breda

Fox - dinsdag 26 oktober om 20:00

© ANP / Vincent Jannink
NAC en VVV treffen elkaar in de eerste ronde van de strijd om de TOTO KNVB Beker. De ploeg uit Breda profiteert van het thuisvoordeel en rekent op de trouwe aanhang. FC Utrecht speelt een uitwedstrijd tegen SteDoCo uit de Derde Divisie.

NAC en VVV moeten direct aan de bak in de eerste ronde van de KNVB Beker. De twee ploegen treffen elkaar in het altijd sfeervolle Rat Verlegh Stadion in Breda. Het toeval wil graag dat de clubs de competitie dit seizoen tegen elkaar startten: in Venlo eindigde de wedstrijd in 2-2. Belangrijke man in die wedstrijd voor NAC was spits Ralf Seuntjens, die een doelpunt en assist voor zijn rekening nam.

Thom Haye

Thom Haye is de architect van het elftal van trainer Edwin de Graaf. VVV heeft met Erik Sorga een Est die makkelijk scoort. De andere livewedstrijd gaat tussen het kleine SteDoCo en FC Utrecht. De ploeg uit Hoornaar speelt zijn wedstrijden in de Derde Divisie en de profs van FC Utrecht zijn normaal gesproken een paar maten te groot. Of zit er een enorme stunt in?

Meer over