Tour de Frans

Het Volendam van Jan Dulles in Tour de Frans

RTL 4 - dinsdag 7 september om 20:33

© RTL
Jan Dulles is het middelpunt van deze aflevering van Tour de Frans. Dat betekent een bezoek aan zijn woonplaats Volendam. In het bekende vissersdorp ontdekte hij zijn passie voor muziek. Alle artiesten treden op in de Sint Vincentiuskerk.

Frans Bauer maakt met Tour de Frans een multifunctioneel programma. Het is deels talkshow, deels reissoap en ook nog eens een muziekspektakel. Per tourbus reist hij door het land met vaste gasten Angela Groothuizen, Jan Dulles, Berget Lewis, Jamai Loman, rapper Donnie en Danny de Munk. Iedere week gaan ze op weg naar een plek die voor een van hen van groot belang is.

Jan Dulles

De tweede aflevering draait om Jan Dulles en dat betekent dat de bus stopt op de Dijk in Volendam. Het kleine vissersdorp is een wonderlijke bakermat van talloze Nederlandse artiesten. Jan laat in zijn geboortedorp Frans Bauer en het reisgezelschap zien waar hij de inspiratie vond voor een leven in de muziek. De dag komt muzikaal ten einde met een optreden in de Volendamse Sint Vincentiuskerk.

Meer over