Traffik

Geen romantisch weekend voor Paula Patton in thriller Traffik

Viaplay TV - zondag 31 maart om 22:35

© Lionsgate
Een koppel krijgt in Traffik een motorbende achter zich aan, omdat ze in het bezit zijn gekomen van een mobiele telefoon van de bende. De leden doen er alles aan om hun geheimen te beschermen.

Het had zo’n leuk weekend moeten worden voor Brea (Paula Patton) en haar vriend John (Omar Epps), maar dat loopt helemaal anders.

Traffik

Ze gaan in Traffik de bergen in voor een romantisch weekend. Onderweg stoppen ze bij een klein plaatsje langs de kust. Daar krijgen ze het aan de stok met een motorbende.

Ze kunnen nog maar net wegkomen voor het volledig uit de hand zou lopen, doordat de sheriff ingrijpt. Een van de bendeleden weet hen te achtervolgen, maar die weten ze van zich af te schudden.

Telefoon

Als ze zijn eindelijk zijn aangekomen op hun bestemming komen ze erachter dat ze tijdens het opstootje zonder dat ze het wisten in het bezit zijn gekomen van een mobiele telefoon van de bende. Daardoor komen ze flink in de problemen, want de bende wil koste wat het kost zijn schokkende geheimen beschermen. Hoe dat afloopt, zie je in Traffik.

Meer over