Transformers: Dark of the Moon

Robots vechten op de maan in Transformers: Dark of the Moon

Veronica - zondag 31 juli om 20:00

© http://www.paramount.de/Info/Nutzungsbedingungen
Transformers: Dark of the Moon is de derde film in de Transformers-reeks. Opnieuw loopt de aarde gevaar en moeten de Autobots de planeet verdedigen tegen de Decepticons.

In deze derde Transformers-film is Sam Witwicky (Shia LaBeouf) inmiddels afgestudeerd. Tijd dus om werk te zoeken. Het zit Sam bij die banenjacht alleen niet mee.

Transformers: Dark of the Moon

Dat zit niet alleen Sam dwars. Ook zijn vriendin Carly (Rosie Huntington-Whiteley) baalt ervan dat hij nog steeds werkloos is.

Een echt probleem wordt dat in Transformers: Dark of the Moon nooit. Carly en Sam hebben wel wat anders aan hun hoofd als Sam ontdekt dat NASA bij de eerste maanlanding een ruimteschip van Transformers-planeet Cybertron heeft gevonden.

Autobots-aanvoerder Optimus Prime wil zo snel mogelijk naar de maan om de vracht van het schip veilig te stellen. Eenmaal op de maan blijkt dat de Autobots te laat zijn: de Decepticons zijn hen al voorgeweest.

Megan Fox

In de eerste twee Transformers-films was Megan Fox te zien als Mikaela, de love interest van Shia LaBeouf. In Transformers: Dark of the Moon keert ze niet meer terug.

De actrice had de regisseur Michael Bay in een interview uitgemaakt voor 'een soort Hitler'. Daar werd producent Steven Spielberg zo boos over dat hij haar ontsloeg.

Scriptschrijver Ehren Kruger schiep met Carly een nieuwe vriendin voor Sam. Het Britse Victoria's Secret-model Rosie Huntington-Whiteley kreeg de rol.

Meer over