Trapped

Ex-marinier Nicolas Cage is geen lieverdje in Trapped

RTL 7 - woensdag 7 februari om 22:44

© https://cloud.markiza.sk/
In Trapped moet een moordverdachte proberen aantonen dat hij onschuldig is. Dan zou het helpen als hij zich kon herinneren wat er die fatale nacht dan wél gebeurd is.

Buddy (Luke Benward) is niet lang geleden vader geworden. Omdat zijn eigen bedrijfje niet zo lekker loopt, beunt hij wat bij als klusjesman.

Nicolas Cage

Zo komt hij in Trapped terecht bij het huis van ex-marinier Walter (Nicolas Cage) en zijn vrouw Fancy (KaDee Strickland). Hij moet hun tuinhek fiksen.

Dat is gesneuveld omdat Walter niet bepaald voorzichtig met een inbreker is omgegaan. Om maar even aan te geven wat voor persoon hij is.

Een paar ongemakkelijke gesprekken en een maaltijd later, zo vertelt Buddy in zijn verhoor aan rechercheur Jones (Kelsey Grammer), biedt Walter hem geld om Fancy te vermoorden. Maar hij heeft het niet gedaan.

Hoe het dan kan dat Fancy toch dood is? En wie heeft haar zo toegetakeld? Buddy kan het Jones in Trapped niet vertellen: hij kan zich niet meer herinneren wat er verder is gebeurd.

Trapped

Tijdens de productie van Trapped hadden de makers continu geldproblemen. Misschien is dat ook wel de reden dat regisseur Stephen S. Campanelli een deel van de scènes met iPhones filmde.

Een ding is zeker: op een gegeven moment was het geld echt op. Campanelli moest daardoor twee draaidagen die nog op de planning stonden afzeggen.

Meer over