TV show

Thuis bij de minister

NPO 1 - dinsdag 13 oktober om 21:25

© Roy Beusker
Feest voor Ivo Niehe: zijn show is toe aan zijn veertigste seizoen. De onvermoeibare interviewer begint de jubileumreeks met een bezoek aan minister van Financiën Wopke Hoekstra en zijn verloofde Liselot.

Het langstlopende praatprogramma van het land viert een klein feestje. Ivo Niehe begint aan het veertigste seizoen van zijn TV show. Om die reden werd Ivo vorige week nog geëerd met de Oeuvre Ring tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in Carré.

Internationale sterren

Sinds 1981 spreekt de onvermoeibare interviewer bekende Nederlanders, internationale sterren en andere veelbesproken persoonlijkheden uit de actualiteit. Voor deze jubileumreeks haalt de 74-jarige persoonlijke herinneringen op en praat hij met een nieuw rijtje aan bekende gesprekspartners, zowel thuis als via het scherm.

Wopke Hoekstra

Ivo gaat als eerste langs bij minister van Financiën Wopke Hoekstra en zijn verloofde Liselot. Zij zouden dit jaar in het huwelijksbootje stappen, totdat het coronavirus uitbrak en ze de bruiloft noodgedwongen afbliezen. Al zal het in deze economisch onzekere tijden niet de grootste zorg zijn van de minister.

Meer over