Anouk en Lil'Kleine samen in de studio

Liveshows van start in nieuwe opzet

De twaalf overgebleven talenten zijn dolblij dat ze de knock-outfase hebben overleefd, maar de eerste liveshow is misschien nog wel spannender. Zeker nu de liveshows de nodige veranderingen hebben ondergaan.

Na de knock-outrondes is het aantal talenten van The voice of Holland flink uitgedund. Twaalf zijn er nog over en met de eerste liveshow voor de deur is het menens. Slechts zes van hen komen er vanavond in actie en dat zijn de talenten van Lil'Kleine en Anouk. De zes talenten van Waylon en Ali B zien we dan volgende week. Zowel vanavond als volgende week moet uit elk team de kandidaat met de laagste cijfers naar huis. 

Battles

In de derde liveshow staan de overgebleven talenten tegenover elkaar in 'battles', net zoals we uit de zogenaamde 'battleronde' kennen. De kijker bepaalt welke vier zangers door mogen naar de finale op 28 februari. 

Anouk en Lil'Kleine

De show krijgt vanavond nog een extra spannend tintje omdat Anouk en Lil'Kleine samen in de studio zitten. Eerder kregen de twee het zowel voor als achter de schermen flink met elkaar aan de stok, waarna de liveshows mogelijk in gevaar kwamen: Anouk zou naar verluidt niet meer met de rapper in ruimte wilde verblijven. Of de ruzie is bijgelegd is onbekend, maar feit is dat ze er vanavond allebei zijn.

Duncan Laurence

En als de spanning rondom de coaches of de zangwedstrijd zelf nog niet genoeg reden is om naar de eerste liveshow te kijken, dan kan de komst van Duncan Laurence je misschien nog over de streep trekken. De winnaar van Eurovisie Songfestival komt in de Voice of Holland zijn single Love Don't Hate It zingen.

 

 

Meer over:

Reageren