Twee zomers

Thrillerserie Twee Zomers van start

VRT1 - zondag 6 februari om 21:10

© Een
Ben je alweer door je oude vertrouwde series heen? Dan moet je vanavond overschakelen naar de Vlaamse zender Eén. Vanaf dan start namelijk de nieuwe, zesdelige thrillerserie Twee Zomers.

De Vlaamse thrillerserie Twee Zomers speelt met een wisseling tussen het heden en het verleden. 30 jaar geleden wilde een groep van twintig levenslustige jongeren nog eenmaal een vakantie lang feestvieren en genieten van alles wat de zomer te bieden heeft: leuke mannen en vrouwen, drank en gezelligheid. Alleen wat gezellig begon, veranderde al snel in een ware nachtmerrie toen één iemand op mysterieuze wijze het leven liet.

Twee Zomers

Dertig zomers later nodigen Romée en Peter, het meest succesvolle koppel van toen, hun voormalige vrienden uit om een verjaardag te vieren. Het lijkt inclusief de nodige champagne als vanouds, maar deze feestvreugde is van korte duur wanneer er een video van toen opduikt. En als die video verder het levenslicht ziet, kunnen ze hun toekomst wel vergeten. Wie zit hierachter en komt de waarheid na 30 jaar dan eindelijk aan het licht?

Meer over