Tweede Hans

Elke dag weekend voor gepensioneerde Hans

NPO 1 - vrijdag 13 mei om 21:31

© MAX
Sinds zijn pensionering weet Hans zich geen raad. Hij is zijn ritme kwijt, het lijkt wel elke dag weekend. Hij wil zich daarom in deze aflevering van Tweede Hans aanmelden bij het shantykoor waar hij veel plezier aan beleeft, maar ook daar is geen plek voor hem.

Nu Hans (Stefan de Walle) op zijn 64e met pensioen is, lijkt het wel elke dag weekend. Hij is in de luchtige dramaserie Tweede Hans niet alleen zijn ritme kwijt, maar ook een beetje zijn doel in het leven.

Tweede Hans

Deze week stapt hij radeloos naar een pensioencoach. Of die echt begrijpt wat hij doormaakt is nog maar zeer de vraag. Een lichtpuntje: Hans geniet van een optreden van shantykoor Met Man en Muis en besluit zich aan te melden, maar helaas is er geen plek voor hem.

Stefan de Walle

Stefan de Walle is met zijn 56 jaar een stuk jonger dan zijn personage in de serie en hoeft zelf nog lang niet aan zijn pensioen te denken. Met het spelen van oudere personages heeft hij wel veel ervaring: al tien jaar gaat hij in december door het leven als een beroemde kindervriend.

Meer over