Two Night Stand

Analeigh Tipton komt vast te zitten bij een onenightstand in Two Night Stand

RTL 8 - dinsdag 27 februari om 20:27

© Seacia Pavao / Dutch FilmWorks
De ochtend na een mislukte date wil Megan uit Two Night Stand zo snel mogelijk naar huis. Probleempje: door een sneeuwstorm ligt de hele stad plat.

Al haar vrienden hebben werk, een relatie en meer van dat soort volwassen dingen. En Megan? Megan hangt hele dagen in haar joggingbroek op de bank.

Two Night Stand

Waar het leven haar vrienden toe lijkt te lachen, lacht datzelfde leven Megan (Analeigh Tipton) vol in haar gezicht uit. Ze heeft, voorzichtig uitgedrukt, een rotjaar. Haar verloofde ging er met een ander vandoor en ze studeerde af in een vak waar ze helemaal niet in wil werken. Haar vrienden en studiegenoten beginnen met het echte leven.

Terwijl zij bezig zijn met grotemensendingen als werken en samenwonen, blijft Megan in Two Night Stand internetsurfend en netflixend op de bank achter.

Miles Teller

Tijd voor actie! En wat is een betere manier om de spinnenwebben van je leven af te blazen dan een datingapp te installeren en eens flink te gaan genieten. Dat is ook precies wat Megan in Two Night Stand doet. Zo belandt ze op een avond bij Alec (Miles Teller) thuis.

Ze weten allebei dat dit maar voor één nachtje is. Vandaar dat Megan de volgende ochtend snel naar huis wil. Maar dat kan niet. Door een sneeuwstorm ligt de hele stad plat. Megan en Alec zitten dus nog minimaal een dag met elkaar opgescheept. En in die 24 uur kan veel gebeuren...

Meer over