Two Weeks Notice

Hugh Grant hartje Sandra Bullock

NET 5 - donderdag 12 maart om 22:45

© www.ard-foto.de
Vastgoedondernemer George Wade behandelt zijn advocate Lucy Kelson als een veredelde secretaresse. Als zij dat zat is, neemt ze ontslag. Pas dan beseft George dat hij niet zonder Lucy kan.

Two Weeks Notice draait om Lucy Kelson (Sandra Bullock), een advocaat die het in de rechtszaal dikwijls opneemt tegen grote vastgoedbedrijven. Ze is dan ook stomverbaasd als een van haar geduchte tegenstanders – projectontwikkelaar George Wade (Hugh Grant) – haar inhuurt als zijn advocaat.

Two Weeks Notice

Lucy krijgt al snel door dat George andere ideeën heeft bij die functie dan zij: hij behandelt haar als een veredelde secretaresse. Na een tijdje is ze dat zo zat, dat ze hem haar Two Weeks Notice geeft; haar ontslagbrief.

Pas als hij Lucy niet meer dagelijks om zich heen heeft, merkt rokkenjager George dat hij eigenlijk niet zonder kan. Hij heeft niet alleen haar expertise nodig, hij is ook nog eens verliefd op haar.

Sandra Bullock hartje Hugh Grant?

Met zo'n verhaallijn en hoofdrolspelers als Sandra Bullock en Hugh Grant kan je er eigenlijk op wachten. Rond het verschijnen van Two Weeks Notice gingen er geruchten dat Bullock en Grant een relatie zouden hebben.

De acteurs zelf bleven dat gerucht in alle toonaarden ontkennen.

Meer over