UEFA Champions League: Barcelona - Benfica

De beste clubs van Europa strijden verder

RTL 7 - dinsdag 23 november om 20:54

© EPA/SERGEY DOLZHENKO
FC Barcelona hoopt zich vanavond onder de nieuwe coach Xavi Hernández te revancheren tegen Benfica, terwijl Chelsea en Juventus strijden om de koppositie in hun poule. Bereid je dus maar voor op Europees voetbal van het allerhoogste niveau.

Chelsea en Juventus strijden om de eerste plek in de poule. Juventus won in Turijn de eerste wedstrijd met 1-0 door een doelpunt van Federico Chiesa. Als Chelsea in eigen huis afrekent met de Italianen, komen beide clubs op twaalf punten uit vijf duels. 

FC Barcelona

FC Barcelona aast in het thuisduel met Benfica dat wel op RTL7 te zien is op revanche. Nog geen twee maanden geleden kreeg Barcelona een oorwassing in Portugal: de Spanjaarden verloren met 3-0. Trainer Ronald Koeman werd later vervangen door Xavi Hernández, die in Camp Nou de hoop in bange dagen is.

Manchester United

Een ander interessant duel is de ontmoeting tussen Villarreal en Manchester United, die allebei een grote stap naar overwintering kunnen zetten. Wel enkel te zien als samenvatting, FC Barcelona vs. Benfica is alleen te zien op RTL 7. 

Meer over