UEFA Champions League: Feyenoord - Atlético Madrid

Feyenoord hoopt nu tegen Atlético Madrid wel te scoren in strijd om Champions League

RTL 7 - dinsdag 28 november om 20:54

© ANP OLAF KRAAK
Na de onnodig verloren uitwedstrijd tegen Lazio Roma speelt Feyenoord weer thuis in de groepsfase. Tegenstander Atlético Madrid gaat aan kop in groep E, met twee punten voorsprong op de ploeg uit Rotterdam.

Feyenoord kijkt met gemengde gevoelens terug op de twee groepswedstrijden tegen Lazio Roma in de Champions League. De Rotterdammers wonnen de eerste, thuis in een kolkende Kuip, met indrukwekkend voetbal met 3-1, maar verloren het duel in Rome drie weken geleden. Lazio kreeg maar één kans en dat bleek genoeg voor de overwinning: 1-0.

Feyenoord vs. Atlético Madrid

Daarom heeft Feyenoord vanavond thuis tegen Atlético Madrid de punten hard nodig. Die ploeg leidt groep E met acht punten, Feyenoord heeft er twee minder en Lazio staat daar nog tussen. Winst tegen Atlético vergroot de kansen op overwintering in de Champions League dus aanzienlijk. Uit was Feyenoord al dichtbij, maar ondanks een goal van David Hancko en een eigen doelpunt won het stugge Atlético met 3-2. Gaat het weer spoken in de Kuip?

Wanneer is Feyenoord vs. Atlético Madrid op televisie te zien?

Feyenoord vs. Atlético Madrid in strijd om de Champions League is op dinsdag 28 november vanaf 21:00 uur te zien op RTL7.

Meer over