UEFA Champions League: Juventus - Villarreal

Juventus en Villareal strijden om een plek in de kwartfinale

RTL 7 - woensdag 16 maart om 20:53

© AFP / Miguel Medina
Wie gaat er door naar de kwartfinales van de Champions League: Matthijs de Ligt (Juventus) of Arnaut Danjuma Groeneveld (Villarreal)? Het heenduel in Spanje eindigde in 1-1. Kan Juventus het thuis afmaken?

Juventus moet het in eigen huis afmaken tegen Villarreal in de achtste finales van de Champions League. De Oude Dame speelde in het heenduel in Spanje met 1-1 gelijk. Met Matthijs de Ligt in de ploeg kwamen de Italianen in de eerste minuut al op voorsprong door een doelpunt van nieuwkomer Dusan Vlahovic. Dat was ook meteen een record: niet eerder maakte een debutant zo snel een doelpunt in de Champions League.

Juventus drukte daarna niet door en moest in de tweede helft zelfs de 1-1 incasseren. Arnaut Danjuma Groeneveld speelde negentig minuten bij Villarreal.

UEFA Champions League

Het tweede duel gaat tussen Lille en Chelsea. De Engelsen wonnen thuis al met 2-0 en zitten dus op rozen. Eén duel wordt live uitgezonden en de andere wedstrijd komt in een uitgebreide samenvatting.