UEFA Champions League-play-offs: PSV - Rangers

PSV speelt de return tegen de Glasgow Rangers in strijd om UEFA Champions League 2023

RTL 7 - woensdag 30 augustus om 23:02

© EPA/ROBERT PERRY
De spanning is te snijden voor zowel PSV als Glasgow Rangers. Aangezien hun eerste wedstrijd in de play-offs van de Champions League is geëindigd in een gelijkspel, moeten ze beide hun beste beentje voorzetten.

Ze weten dan ook wat er op het spel staat. De ploeg die doorgaat, verzekert zich van een plek in de groepsfase van de Champions League.

PSV - Rangers

Vele voetbalfans hielden vorige week dinsdag hun adem in. Zou het PSV namelijk lukken om alvast een voorsprong te maken en daarmee een stapje dichter bij die plek in de groepsfase van de Champions League te komen? Nee, zo luidt het antwoord. De match werd uiteindelijk afgesloten met een nette 2 - 2. 

Toch was trainer Peter Bosz na afloop tevreden. "We hebben de wedstrijd gedomineerd. Daar hebben we alleen wel wat te weinig uitgespeelde kansen uit gehaald", zo lichtte hij toe. "Vooraf zei ik dat we hier wilden winnen, maar het is helaas 2 - 2 geworden. Maar voor hetzelfde geld verlies je hier. We moeten het volgende week gewoon afmaken."

Champions League

Die wedstrijd vindt vandaag plaats. Het voordeel voor PSV is dat het een thuiswedstrijd is. Wennen aan het veld hoeft dan ook niet meer.

Meer over