UEFA Champions League (v): Paris Saint-Germain - Ajax

Kunnen de Ajax-vrouwen opnieuw stunten tegen Paris Saint-Germain in de UEFA Champions Leaugue?

NPO 3 - woensdag 24 januari om 20:56

© ANP / Maurice van Steen
In de vijfde speelronde van de groepsfase van de Champions League wacht Ajax een uitwedstrijd bij Paris Saint-Germain. Voor de winterstop wisten de Amsterdammers te stunten door de grootmacht met 2-0 te verslaan.

Het was dé stunt in de Champions League tot nu toe: de vrouwen van Ajax die in de Johan Cruijff Arena dankzij doelpunten van Tiny Hoekstra en Sherida Spitse met 2-0 wonnen van grootmacht Paris Saint-Germain. En dat nog wel bij hun debuut in de groepsfase van het toernooi. Vandaag wacht de Amsterdamse ploeg het uitduel tegen de ploeg van Oranje-internationals Jackie Groenen en Lieke Martens. 

Ajax

Ajax kan een nieuwe stunt goed gebruiken in een zware poule met verder AS Roma en Bayern München. De Amsterdammers staan er goed voor, mede dankzij een eveneens knappe overwinning op de Duitse ploeg, maar de marges zijn klein. Daarnaast zullen de Fransen er vandaag alles aan doen om niet weer te verliezen. Keeper Regina van Eijk kan waarschijnlijk flink aan de bak.

Wanneer is Paris Saint-Germain vs. Ajax (V) op televisie te zien?

Paris Saint-Germain vs. Ajax in strijd om de Champions League (v) is op woensdag 24 januari vanaf 21:00 uur te zien op NPO3.

Meer over