UEFA Champions League: Feyenoord - Lazio

Feyenoord treft Lazio Roma in volgend Champions League-duel

RTL 7 - woensdag 25 oktober om 18:38

© ANP / Vincent Jannink
Vorig jaar troffen Feyenoord en Lazio Roma elkaar ook al, toen in de Europa League. Santiago Giménez, die tot groot genoegen van Arne Slot na twee wedstrijden schorsing weer van de partij is, maakte toen het enige doelpunt. Dit keer gaan de ploegen de strijd met elkaar aan in de UEFA Champions League.

Voor Feyenoord is het treffen met Lazio Roma in de UEFA Champions League een weerzien met een oude bekende. De Rotterdammers troffen de Italianen vorig seizoen in de groepsfase van de Europa League. In het cruciale laatste groepsduel wist Feyenoord met 1-0 te winnen en daarmee werd het groepshoofd. Santiago Giménez was met zijn doelpunt de matchwinner en trainer Arne Slot zal dan ook erg opgelucht zijn dat zijn spits er vandaag na twee wedstrijden schorsing weer bij is.

Feyenoord

Bij de gasten is het oppassen voor Ivan Provedel. De doelman ging in de eerste speelronde mee naar voren en maakte in blessuretijd de gelijkmaker tegen Atletico Madrid. De Romeinen zijn sowieso meester in het scoren van late doelpunten, want ze wisten de wedstrijd tegen Celtic in de absolute slotfase te winnen.

Wanneer is Feyenoord vs. Lazio op televisie te zien?

Feyenoord vs. Lazio is op woensdag 25 oktober vanaf 18:45 uur te zien op RTL7.

Meer over