UEFA Champions League: Lens - PSV

PSV moet stunten tegen RC Lens om aan te haken in de UEFA Champions League

RTL 7 - dinsdag 24 oktober om 20:53

© ANP / Olaf Kraak
Als PSV wat wil in deze poule van de UEFA Champions League moet er vandaag eigenlijk gewonnen worden. Dat moet dan gebeuren op bezoek bij RC Lens, dat afgelopen seizoen in de eigen competitie stuntte en in deze groep al van Arsenal won.

Na de nederlaag tegen Arsenal en het spectaculaire gelijkspel tegen Sevilla staat de druk er bij PSV gelijk op. Het duel tegen RC Lens moet gewonnen worden als de Eindhovenaren willen aanhaken in de poule, zeker na de knappe overwinning van Lens op Arsenal. Voor de Eindhovenaren was dat geen gunstig resultaat: de achterstand op de Fransen bedraagt nu al drie punten.

PSV

Afgelopen seizoen wist de Noord-Franse ploeg in eigen land te stunten met een tweede plek en slechts één punt achterstand op het ongenaakbare Paris Saint-Germain. Dit jaar gaat het een stuk minder en is de ploeg in het rechterrijtje te vinden. Bij PSV zullen alle ogen gericht zijn op Noa Lang, die tegen Sevilla verreweg de beste speler was. Ook nieuweling Jerdy Schouten maakte een goede indruk.

Wanneer is RC Lens vs. PSV op televisie te zien?

FC Lens vs. PSV is op dinsdag 24 oktober 2023 vanaf 21:00 uur te zien op RTL7.

Meer over