UEFA Champions League: Bayern München - Lazio Roma

Grote verrassing Real Sociedad krijgt bezoek van miljoenenploeg PSG in de UEFA Champions League

RTL 7 - dinsdag 5 maart om 20:55

© AFP / Miguel Medina
De stuntploeg van dit jaar, Real Sociedad, krijgt bezoek van miljoenenploeg PSG met wereldster Kylian Mbappé in de gelederen. In de andere achtste finale van de UEFA Champions League treft Bayern München van Matthijs de Ligt Lazio Roma.

Het is misschien wel de grootste verrassing in de achtste finales van de Champions League: Real Sociedad. De nummer 4 van Spanje, met oud-Ajacied Sheraldo Becker in de ploeg, eindigde ongeslagen als nummer 1 in een groep met onder meer Inter, finalist van vorig jaar. De teleurstelling was ongetwijfeld groot toen de zwaarst mogelijke nummer 2 uit de groepsfase uit de koker kwam: PSG met wereldster Kylian Mbappé. Toch zal er voldoende vertrouwen zijn na de succesvolle groepsfase.

UEFA Champions League

De andere wedstrijd van vanavond gaat tussen het Bayern München van Matthijs de Ligt en Lazio Roma, dat in de poule Feyenoord achter zich wist te houden. De Duitsers wisten de afgelopen drie edities niet verder te komen dan de kwartfinales en zullen gebrand zijn op Europees succes.

Meer over