UEFA Conference League: AZ - Aston Villa

AZ neemt het op tegen Aston Villa in de UEFA Conference League

Veronica - donderdag 26 oktober om 18:00

© ANP / Maurice van Steen
Voorafgaand aan de match tussen Brighton & Hove Albion en Ajax kijk je naar de UEFA Conference League-wedstrijd tussen AZ en Aston Villa. Lukt het de club uit Alkmaar om de winst binnen te slepen?

De UEFA Conference League vervolgt deze week weer. AZ krijgt dan ook bezoek van Aston Villa, de club uit het Engelse Birmingham.

AZ vs. Aston Villa

Aston Villa kent een uitstekende start van het seizoen. Het enige waar ze zich in Birmingham druk om maken zijn shirts. Tijdens wedstrijden is te zien dat de tenues erg snel doorweekt zijn en dat ze door al het gezweet op het veld aan hun lijven blijven plakken.

Voor de fans van de spelers zal dat vast niet zo'n groot probleem zijn, maar voor de spelers is dat wel het geval. Volgens hen zouden de shirts een negatieve invloed hebben op hun spel. Aston Villa heeft daarom leverancier Castore gevraagd het probleem op te lossen.

Wanneer is AZ vs. Aston villa op televisie te zien?

Of dat voor deze match nog gaat gebeuren, is nog even de vraag. Zo ja of nee, duidelijk is dat de spelers van AZ hun beste beentje voor moeten zetten als ze überhaupt kans willen maken. Benieuwd? AZ vs. Aston Villa is op donderdag 26 oktober vanaf 18:45 uur te zien op Veronica.

Meer over