UEFA Conference League 2021-2022

Halen PSV en Feyenoord de halve finale van de Conference League?

VeronicaDXD - donderdag 14 april om 21:00

© ANP / Olaf Kraak
PSV en Feyenoord maken nog kans op een plek in de halve finales van de Conference League. PSV speelt zijn return in eigen huis tegen Leicester City, terwijl Feyenoord een uitwedstrijd speelt tegen Slavia Praag.

Hoeveel Nederlandse ploegen staan er op 28 april in de halve finales van de Conference League? PSV en Feyenoord maken nog kans op een plek bij de laatste vier. Maar weten ze het ook - met de halve finale in zicht - waar te maken?

PSV - Leicester City

De avond begint dan ook met een treffen tussen PSV en Leicester City, die vorige week in Engeland de heenwedstrijd speelden. Roger Schmidt - de trainer van de Eindhovenaren - zei voorafgaand aan het tweeluik blij te zijn dat de return in Eindhoven is. Met de steun van een uitverkocht huis hoopt de trainer op de volgende ronde.

Slavia Praag - Feyenoord

Feyenoord speelt een lastige uitwedstrijd tegen Slavia Praag. De Rotterdammers speelden in de groepsfase ook al tegen de Tsjechen. Toen eindigde het uitduel in een 2-2 gelijkspel door twee doelpunten van Cyriel Dessers. Feyenoord moet het doen zonder de geblesseerde keeper Justin Bijlow.

Meer over