UEFA Europa League: Brighton & Hove Albion - Ajax

Ajax neemt het op tegen het verrassend gevaarlijke Brighton & Hove Albion in de Europa League

Veronica - donderdag 26 oktober om 20:55

© ANP / Olaf Kraak
Ajax treft in de Europa League de sensatie van de Premier League: Brighton & Hove Albion. De club uit de Engelse kuststad speelt pas een paar jaar op het hoogste niveau en maakt indruk met zowel het attractieve spel als het uitstekende beleid.

Het is een Engels avondje voor de Nederlandse ploegen die vandaag in de UEFA Conference League actief zijn. Ajax en AZ nemen het beide op tegen een Engelse ploeg.

Brighton & Hove Albion - Ajax

Ajax neemt het op tegen Brighton & Hove Albion. Die ploeg was afgelopen jaar de verrassing in de Premier League. The Seagulls, zoals de spelers van deze Engelse club worden genoemd, spelen pas sinds 2018 op het hoogste niveau en maken indruk met hun aantrekkelijke voetbal en uitstekende beleid. Ze staan erom bekend talenten voor een lage prijs te kopen, om vervolgens voor gigantische sommen door te verkopen. Het belooft een spannend duel. 

Wanneer is Brighton & Hove Albion - Ajax op televisie te zien?

Brighton & Hove Albion - Ajax is op donderdag 26 oktober om 21:00 uur te zien op Veronica. Vanaf 18:45 kijk je op deze zender ook naar AZ vs. Ashton Villa. 

Meer over