UEFA Europa League: Feyenoord - FC Midtjylland

Feyenoord neemt het in De Kuip op tegen FC Midtjylland

Veronica - donderdag 13 oktober om 18:00

© ANP/Olaf Kraak
Het is een druk avondje voor de Nederlandse ploegen. Feyenoord en PSV ontvangen in de UEFA Europa League in eigen huis respectievelijk FC Midtjylland (Denemarken) en FC Zürich (Zwitserland). AZ gaat op bezoek bij Apollon Limassol uit Cyprus.

Drie Nederlandse ploegen gaan in de UEFA Europa League op voor hun vierde groepswedstrijd. PSV krijgt bezoek van het Zwitserse FC Zürich, AZ speelt op Cyprus tegen Apollon Limassol en Feyenoord ontvangt in de Kuip FC Midtjylland uit Denemarken.

Feyenoord vs. FC Midtjylland

De Rotterdammers haalden in de vorige thuiswedstrijd keihard uit. Het Oostenrijkse Sturm Graz werd met maar liefst 6-0 verslagen. De tegenstander van vandaag zorgde deze poulefase voor een zo mogelijk nog grotere stunt: de Denen wonnen met 5-1 van het grote Lazio Roma, dat eerder nog veel te sterk was voor Feyenoord. Door deze resultaten doen beide ploegen volop mee voor plaatsing voor de volgende ronde. Er staat vanavond dus meer dan alleen de eer op het spel. Hoe dan ook, gezien de voorgaande resultaten lijken doelpunten gegarandeerd.

Meer over