Uitstel van executie

Team Uitstel van Executie in actie voor Thea

RTL 4 - maandag 18 april om 20:30

Thea is in diepe rouw na het overlijden van haar man. De schok is nog veel groter als blijkt dat hij een week vóór zijn dood zijn overlijdensverzekering heeft opgezegd. Thea kan hierdoor de hypotheek niet meer betalen. Tijd voor het team van Uitstel van Executie om hun beste beentje voort te zetten.

Het Uitstel van Executie-team komt in actie voor Thea.

Overlijdensverzekering

Na het overlijden van haar man bleef ze achter met een enorm financieel probleem waar ze geen weet van had. Haar echtgenoot bleek uitgerekend een week vóór zijn dood zijn overlijdensverzekering te hebben opgezegd. Thea loopt hierdoor zo veel geld mis, dat ze onmogelijk in haar eentje de hypotheek kan bekostigen. Dat ze niet in het huis kan blijven wonen is zeker, maar Thea heeft nog geen uitzicht op een ander stekje en kan voor haar gevoel geen kant op. 

Uitstel van Executie

Martijn Krabbé weet zoals altijd raad: bouwkundige Duncan Abrahams helpt Thea’s huis verkoopklaar te maken. Ondertussen zoekt makelaar Alex van Keulen naar passende woonruimte en heeft budgetcoach Eef van Opdorp praktische tips voor de weduwe.

Meer over