Uitstel van executie

Nieuwe start voor Lieve in Uitstel van Executie

RTL 4 - maandag 21 maart om 20:31

© RTL
Het zit Lieve de laatste tijd niet mee. Na het verlies van haar kindje raakte ze ook haar baan kwijt. Ze liet alle post maandenlang ongeopend en daardoor dreigt ze nu ook nog eens haar huurwoning uit te moeten. Martijn Krabbé en zijn team schieten te hulp in Uitstel van Executie.

Het ziet ernaar uit dat makelaar Alex van Keulen niet veel te doen krijgt in deze aflevering van Uitstel van Executie. Voor de verandering proberen Martijn Krabbé en zijn team geen koophuis te redden, maar een huurwoning.

Huurachterstand

Na een reeks persoonlijke tragedies staat het water Lieve aan de lippen. Ze verloor haar kindje en kwam vervolgens zonder werk te zitten. De schulden stapelden zich al snel op, inclusief een fikse huurachterstand waardoor uitzetting onvermijdelijk lijkt. Martijn Krabbé zet al zijn charmes in om een regeling te treffen. In tegenstelling tot makelaar Alex heeft zijn collega Eef van Opdorp het druk genoeg. Lieve liet haar rekeningen maandenlang ongeopend, de budgetcoach helpt haar bij het maken van een financieel gezonde doorstart.

Meer over