Undercover in Nederland

Alberto Stegeman gaat opnieuw undercover als Jacques ten Cate

SBS 6 - donderdag 18 november om 21:30

Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Zal het hem ook deze keer lukken?

In dit seizoen van Undercover in Nederland ziet Alberto Stegeman er iets anders uit dan normaal. De vaste waarde van de show gaat namelijk undercover als zijn nieuwe alterego Jacques ten Cate, een man op leeftijd met een baard, rijdend in een blauwe Jaguar. In zijn nieuwe vermomming hoopt hij in de duistere wereld te duiken en zo de criminelen te ontmaskeren.

Alberto Stegeman

Vorige week ging hem dat nog goed af. De misdaadverslaggever stond in voor de zieke Kimberley, bij wie vanwege een levensbedreigende ziekte haar schedel omlaag zakt. Zogenaamde vrienden van haar hadden beloofd om geld in te zamelen, maar uiteindelijk hielden ze het geld in eigen zak. Alberto Stegeman vond het hoog tijd om verhaal te halen en met succes: Kimberley is uiteindelijk geopereerd met een goede afloop.

 

Meer over