Undercover in Nederland

Alberto Stegeman houdt zich bezig met corruptie in de kozijnenhandel

SBS 6 - zondag 25 september om 21:32

© Talpa
Alberto Stegeman trekt in deze aflevering van Undercover in Nederland ten strijde tegen malafide kozijnenhandelaren. In Nederland blijken meerdere bendes actief die nietsvermoedende klanten fikse aanbetalingen laten doen om vervolgens spoorloos te verdwijnen.

Na ruim zeventien jaar en meer dan tweehonderd afleveringen van Undercover in Nederland lijkt zo’n beetje ieder onderwerp wel belicht. Van fraudeurs en zwendelaars tot seksueel wangedrag, beveiligingslekken bij de overheid en onverbeterlijke veelplegers. Toch is Alberto Stegeman tot op heden niet in actie gekomen tegen onbetrouwbare handelaars in kozijnen. Tot vandaag.

Undercover in Nederland

In deze aflevering van Undercover in Nederland gaat de programmamaker namelijk achter bendes aan gaat die zich schuldig maken aan malafide praktijken in de kozijnenhandel. Hun werkwijze is simpel: de oplichters doen zich voor als officiële handelaren, vragen voor hun diensten een - doorgaans aanzienlijke - aanbetaling en leveren vervolgens niet. Hun slachtoffers blijven berooid achter en de daders lijken onvindbaar.

Meer over