Undercover

Bob en Jurgen zoeken ruzie in Undercover

SBS 9 - donderdag 14 juli om 23:10

© Jo Voets
Bob maakt in Undercover geen vrienden op de camping. Integendeel, de undercoveragent vliegt een handlanger van Ferry in de haren. Terwijl Kim de boel probeert te sussen met een nieuw plan, wint Ferry informatie in bij een politiemol.

Bob (Tom Waes) moet in Undercover bevriend zien te raken met drugsbaas Ferry Bouman (Frank Lammers). Ferry's handlanger in de haren vliegen is dan niet slim. Toch kan de undercoveragent zich niet inhouden als deze Jurgen (Kevin Janssens) hem blijft uitdagen.

Familie Bouman

Bobs collega Kim (Anna Drijver) zit beter in haar rol. Ze neemt het voor Danielle (Elise Schaap) op tijdens een ruzie, maar kan niet voorkomen dat ze een ongeluk krijgt. Tot haar grote schrik loopt ook de hond weg. Dat komt Kim niet slecht uit: als zij het dier vindt, is dat een perfect begin van een hechte vriendschap met de Boumannetjes.

Anna Drijver

In het echte leven is Anna Drijver al bevriend met tegenspeler Elise Schaap. Ze heeft zelfs speciaal voor haar een serie geschreven. Een regisseur is er al, nu de productie nog op poten zien te zetten.

Meer over