Undercover

Undercover nu ook voor op de gewone tv

SBS 6 - vrijdag 20 november om 20:30

© https://presseportal.zdf.de/
Het eerste seizoen start met een nieuwe klus voor undercoveragenten Bob en Kim. Hun taak? De gevaarlijke drugscrimineel Ferry Bouman in de boeien slaan. Hiervoor moeten ze eerst vriendschap met hem sluiten.

Het was vorig jaar de populairste Netflixserie in Nederland. Nu maakt misdaadserie Undercover zijn opwachting op de reguliere tv. Seizoen 1 van de Nederlands-Vlaamse productie draait om de Brabantse drugsbaas Ferry Bouman, een rol van Frank Lammers.

Tom Waes en Anna Drijver

Hij zwaait de scepter over een van 's werelds grootste xtc-netwerken. Wie hem tegenwerkt, zal wat beleven. Toch durven agenten Bob (Tom Waes) en Kim (Anna Drijver) het aan om undercover te gaan en vriendschap te sluiten met de crimineel en zijn nietsvermoedende vriendin Daniëlle (Elise Schaap). Hoe ze met hen in contact kunnen komen, is niet moeilijk te verzinnen. Ferry en Daniëlle spenderen hun vrije tijd graag op de gemoedelijke camping Zonnedauw. Laat Anna en Bob daar nu ook een plek hebben bemachtigd.

Meer verhalen

Wie klaar is met het eerste seizoen kan in een ruk door naar het volgende. Netflix heeft in september het vervolg van de spannende serie online gezet. En er zijn nog meer verhalen rondom de personages, zo bleek afgelopen maand. Frank Lammers maakte in oktober bekend dat de opnames voor de derde reeks zijn begonnen. Voor de liefhebber heeft Undercover nog meer goed nieuws: een film die veertien jaar terug in de tijd gaat. Hierin zal Lammers in de huid kruipen van de jongere Ferry die in 2006 nog geen leven als drugsbaas leidt. Sterker nog, op dat moment werkt hij zelf voor een machtige hasjbaron.

Meer over