Unfinished Business

Een zakenreis loopt uit de hand in Unfinished Business

SBS 9 - maandag 10 januari om 20:30

Zakenman Dan (Vince Vaughn) gaat met twee medewerkers naar Berlijn in de hoop daar een grote deal te sluiten. Het loopt anders: ze belanden in een bijeenkomst van de G8, een homofestival én de marathon van Berlijn.

Na een ruzie met zijn baas Chuck Portnoy (Sienna Miller) van Dynamic Systems, besluit Dan Trunkman (Vince Vaughn) te vertrekken en zijn eigen bedrijf te beginnen. Een jaar later is Dans bedrijf Apex Select nog niet echt van de grond gekomen.

Unfinished Business

Samen met zijn medewerkers Tim (Tom Wilkinson) en Mike (Dave Franco) gaat hij naar Europa. In Berlijn hoopt hij de deal te sluiten die zijn bedrijf op de kaart zal zetten. Het loopt anders: het trio belandt op een bijeenkomst van de G8, een homofestival én in de plaatselijke marathon.

Vince Vaugn

Vince Vaugn wilde vroeger eigenlijk sportman worden. Door een auto-ongeluk moest hij die droom helaas vaarwel zeggen. Via een aantal commercials kreeg hij een aantal bijrollen in een paar tv-series, waaronder 21 Jump Street.

Zijn grote doorbraak was in de film Swingers. Spielberg gaf hem daarna een rolletje in Jurassic Park. Inmiddels heeft hij tientallen rollen gespeeld in met name komedies. Zoolander, Old School en Wedding Crashers zijn slechts een kleine greep uit zijn inmiddels imposante oeuvre. 

Meer over