Unforgotten

Het vierde seizoen Unforgotten gaat van start

NPO 2 - zaterdag 14 mei om 23:01

© aleksandra.biardzka@bbc.com
Het rechercheurs-duo DCI Cassie Stuart en DI Sunny Khan uit Unforgotten mag ook in dit vierde seizoen op pad. Ze werken namelijk opnieuw aan cold cases in Londen die te maken hebben met onopgeloste vermissingen en moorden.

In de seizoensopener van het vierde seizoen Unforgotten staat de tijd dan ook niet stil. Helemaal niet wanneer er in een vriezer op het terrein van een sloperij een lijk wordt gevonden. Aangezien niet duidelijk is wie deze persoon, worden Cassie (Nicola Walker) en Sunny (Sanjeev Bhaskar) gedwongen om in actie te komen om de zaak te onderzoeken. En dat gaat ze best aardig af: door middel van een snoeppapiertje, een tattoo en een persoon die als vermist is opgegeven komen ze aardig dichtbij. Maar wie heeft er eigenlijk voor gezorgd dat deze persoon niet meer leeft?

Unforgotten

Er komen uiteindelijk vier verdachten in beeld, die allemaal een link blijken te hebben met een politieopleiding in 1989. Het vertrouwen in de politie komt op het spel te staan en het helpt daarbij ook niet dat Cassie te maken krijgt met een fikse tegenslag. Haar verzoek om vervroegd met pensioen te gaan wordt namelijk afgewezen.

Meer over