Urk!

De breuk tussen Jan en Greetje komt uitgebreid aan bod in Urk!

SBS 6 - dinsdag 19 september om 20:30

© Talpa
In een nieuwe aflevering van Urk! brengt Greetje de laatste spullen van haar ex naar de camping, Teun steunt haar. Mathilde heeft er verdriet van dat haar grote liefde ziek is. Tony heeft moeite om naar het doktersadvies te luisteren en rust te nemen.

Het was eind mei een grote schok voor de trouwe volgers van Urk!: Jan en Greetje zetten een punt achter hun huwelijk van dertien jaar. Het was Jan die het initiatief nam, naar eigen zeggen omdat hij geen verliefdheid meer voelde. In dit seizoen van de realityserie komt de breuk uitgebreid aan bod.

Urk!

Zo is in deze aflevering te zien dat Greetje de laatste spullen van Jan naar de camping brengt. Daarbij krijgt ze steun van Teun. Tegenover Shownieuws liet ze weten het moeilijk te vinden om alle beelden rondom de scheiding terug te zien. “We laten al een paar jaar ons leven zien, dus nu dit ook. Het is wat het is. Dit hoort ook bij het leven en dat is reality-tv. Het is kwetsend en een misschien zelfs beetje vernederend, maar je kan liefde nooit afdwingen.”

Meer over