Urk!

Mathilde Keuter staat oog in oog met een oude bekende in nieuw seizoen Urk!

SBS 6 - dinsdag 14 februari om 20:29

© Wessel de Groot / WDG Photography
Teun omarmt zijn nieuwe loopbaan als antiekhandelaar en rijdt in deze uitzending van Urk! samen met Greetje naar een adres in Vlaanderen om een commode op te halen. Tony staat raar te kijken als blijkt dat Derre een schaap in huis heeft gehaald.

Teun Kapitein gooide in het vorige seizoen van Urk! het roer om. Hij nam definitief afscheid van zijn vaste baan als kapper en stylist om zich meer te richten op de handel in brocante meubeltjes, antiek en curiosa. In de eerste aflevering van het achtste seizoen stapt hij samen met Greetje in de auto om in België een oude commode op te halen. Uiteraard verloopt de reis niet zonder slag of stoot.

Mathilde Keuter uit Urk!

Ondertussen heeft Mathilde Keuter een belangrijke knoop doorgehakt over haar liefdesleven. Begin januari bevestigde de 25-jarige realityster dat ze drie maanden na de geboorte van zoontje Jason niet meer samen is met de vader van haar kind. Deze week ontmoet een van haar oude liefdes haar pasgeboren baby. Verder schrikt Tony als Derre een schaap in huis haalt.

Meer over