Urk!

Grote zorgen om Tony uit realityserie Urk!

SBS 6 - dinsdag 12 september om 20:30

© NLZiet
Het zit niet mee voor de Urkers. In deze derde aflevering van het nieuwe seizoen Urk! krijgt Greetje een enorme klap te verwerken en zijn er zorgen om de gezondheid van Tony.

Hoe zal dit aflopen?

Greetje uit Urk!

In mei van dit jaar kwam het verdrietige nieuws naar buiten dat Greetje Bosma en haar man Jan na een huwelijk van ruim 13 jaar hadden besloten om ieder hun eigen weg te gaan. "Soms loopt het leven anders dan verwacht. Na 19 jaar scheiden onze wegen", aldus Greetje toen in een post op haar social media.

Hoewel dat alweer een aantal maanden geleden is, zijn de gevolgen in Urk! nog altijd te merken. In deze nieuwste aflevering krijgt Greetje dan ook een enorme klap te verduren. Ze hoeft hier echter niet alleen doorheen, want Teun is terug van vakantie en bereid om een arm om haar heen te slaan.

Tony's gezondheid

Verder zijn er grote zorgen om Tony als hij midden in de nacht met flinke hartkloppingen wakker wordt. Zijn vrouw Derrekien twijfelt geen moment en besluit om de dokter te bellen. Vervolgens komt een ambulance hem ophalen. Hoe loopt dit af?

Wanneer is Urk! te zien?

Urk! is sinds 29 augustus 2023 iedere dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Meer over