Urk!

Nieuw jaar, nieuwe kansen voor Teun Föhn uit Urk!

SBS 6 - dinsdag 9 januari om 20:27

© Talpa
Voor Teun staat het nieuwe jaar symbool voor een nieuw begin. De bekende Urker gaat daarom in deze aflevering van Urk! aan de slag met zijn passie voor interieur en styling. Om zijn grote plannen te verwezenlijken, schakelt hij de hulp van Ap in.

Met een waslijst aan goede voornemens maken de Urkers zich klaar voor 2024. In deze aflevering van de realityserie Urk! zijn de dorpsbewoners niet alleen druk met hun dagelijkse bezigheden, maar ook met de grote veranderingen die eraan komen.

Teun Föhn

Sinds Teun zijn kapperszaak heeft verkocht, focust hij zich op zijn andere interesses: interieur en styling. Hij staat inmiddels bekend als dé creatieveling van het dorp. Hij hoopt binnenkort niet alleen op televisie te komen omdat hij een bekende Urker is, maar ook vanwege zijn werk als stylist.

“Ik zou graag een eigen programma willen. Dat ik het uiterlijk en de huizen opknap van mensen die net een moeilijke tijd achter de rug hebben. En dan met zo’n leuk team erbij. Dat lijkt me wel wat”, vertelt hij aan LINDA.

Wanneer is Urk! op televisie te zien?

Het tiende seizoen van Urk! is sinds dinsdag 2 januari weer wekelijks om 20:30 uur te zien op SBS6.

Meer over