Urk!

Het tiende seizoen van Urk! gaat van start op SBS6

SBS 6 - dinsdag 2 januari om 20:27

© De Beeldbrigade
Er valt weer genoeg te beleven in het vissersdorp Urk. In de start van het tiende seizoen zijn de bewoners druk met het optuigen van de kerstboom, hun goede voornemens voor 2024 en de verhuizing van Gerda en Klaas.

De levens van de Urkers hebben niet stilgestaan. In alweer het tiende seizoen van het realityprogramma Urk! hebben de dorpsbewoners weer een bomvolle agenda. Nadat Teun de woonkamer van Greetje op de schop heeft gegooid, vraagt hij nu haar hulp om zijn grootse plannen in werking te zetten. Ondertussen maken Gerda en Klaas zich op voor de verhuizing naar hun droomhuis en verrast Mathilde Jannie met een uitje naar Schotland.

Kerst in Urk

Voordat de Urkers beginnen aan hun goede voornemens, bereiden ze zich voor op een feestelijke Kerst. Terwijl Ap de Ommel versiert, dragen Teun en Greetje hun steentje bij door kerstbomen te verkopen voor het goede doel. Ook thuis zit de kerstsfeer er goed in. Tot verbazing van Tony wil Derre dit jaar zelfs thuis een kerstboom optuigen.

Wanneer is Urk! op televisie te zien?

Het tiende seizoen van Urk! gaat op dinsdag 2 januari 2024 van start en is vanaf dan wekelijks om 20:30 uur te zien op SBS6.

Meer over