Urk!

Urk! is weer terug van weggeweest op de dinsdagavond van SBS6

SBS 6 - dinsdag 14 mei om 20:29

© Talpa
De fans van de realityserie Urk! kunnen weer op het puntje van hun stoel gaan zitten. Vanaf deze dinsdag 14 mei 2024 zijn er weer gloednieuwe afleveringen te zien op SBS6.

En dat voelt vast als een opluchting voor de zender.

Corsokoorts in Sint Janssklooster

De afgelopen weken kon je op SBS6 elke dinsdag om 20:30 uur genieten van Coroskoorts in Sint Janssklooster. Deze realityserie draaide om het bekende bloemencorso en vooral de strijd eromheen. Wat veel mensen namelijk van tevoren niet wisten, is hoeveel spanning en sensatie er aan de optocht voorafging. De teams werkten wekenlang apart aan spectaculaire creaties om indruk te maken op de jury en hun dorpsgenoten.

Ondanks de spannende opzet trok de serie niet veel kijkers. De eerste aflevering had slechts 475.000 kijkers (zonder uitgesteld kijken), terwijl de tweede aflevering het moest doen met 308.000 kijkers. Ook de rest van de afleveringen trokken weinig bekijks.

Urk!

Het is voor SBS6 dan ook maar goed dat er vanavond weer een nieuw seizoen van publieksfavoriet Urk! start. In deze eerste aflevering laat Teun een mopperende Ap alle antiekzaken van Brussel zien. Greetje test haar nieuwe elektrische aanwinst en verder houdt Jannie het niet droog als Gerda haar verrast met geweldig nieuws.

Urk! is vanaf dinsdag 14 mei weer wekelijks om 20:30 uur te zien op SBS6. 

Meer over