Urk!

Urker Ap Kebab laat zich met frisse tegenzin overhalen door Teun Föhn

SBS 6 - dinsdag 26 september om 20:30

© NLZiet
Ap is na een afwezigheid van twee seizoenen terug in de serie Urk!. De onenigheid met de makers is bijgelegd. Vandaag gaat hij klussen. Ap heeft hier geen zin in, maar hij durfde geen nee te zeggen toen Teun hem vroeg.

De vrolijke kroegeigenaar Albert Snoek, beter bekend als Ap Kebab, was lange tijd een van de vaste gezichten in de realityserie Urk!. Daar kwam in 2022 alleen verandering in toen hij zelf besloot te stoppen met de opnames.

Ap Kebab

Ap Kebab vertelde destijds aan weekblad Story waarom hij die beslissing nam: "Ik had bepaalde wensen en die heb ik ook kenbaar gemaakt, ook op financieel gebied. Maar we kwamen er niet uit, en dan houdt het op," aldus Ap. "De keuze die ik nu heb gemaakt, geeft me eindelijk rust in mijn hoofd. Vooral nu begin ik te beseffen dat het echt voorbij is."

Maar die dagen liggen nu achter hem, want na een goed gesprek heeft hij besloten dit jaar weer voor de camera te verschijnen. "Er was wat oud zeer, maar dat hebben we uitgepraat. Iedereen weer blij."

Urk!

De vraag blijft echter hoe blij hij werkelijk is. In deze aflevering zien we hem namelijk met duidelijke tegenzin klussen voor Teun. Verder wordt Tony's testpanel ingevlogen om zijn nieuwe aanwinst te beoordelen.

Meer over