Van Gerwen kan slag slaan

RTL 7 - dinsdag 25 augustus om 19:30

Michael van Gerwen kan de koppositie in de Premier League Darts overnemen. De Brabantse darter moet dan wel afrekenen met rivaal Rob Cross en de huidige koploper Glen Durrant moet verliezen van Peter Wright.

De beste darters van de wereld hervatten eindelijk de Premier League Darts. De laatste speelronde werd op 12 maart gespeeld in Liverpool en sindsdien lag het prestigieuze toernooi stil. De Marshall Arena in Milton Keynes vormt het decor van de zevende ronde. Glen Durrant is de verrassende koploper van dit moment. Hij neemt het op tegen de excentrieke Peter Wright.

Rob Cross

Michael van Gerwen, die momenteel de tweede plek bezet, komt in actie tegen Rob Cross. Dat is een interessante ontmoeting, want de Nederlander won vorig jaar de Premier League Darts en Cross werd tweede. Als Van Gerwen zijn wedstrijd tegen Cross wint en koploper Durrant verliest, neemt de Brabander de koppositie over. De uiteindelijke winnaar van het evenement wint omgerekend zo'n 225.000 euro.