Mad Max

Van Mad Max tot The Great Gatsby: Paramount Network zendt weer de beste Hollywoodfilms uit

Paramount - maandag 27 mei om 20:30

© Warner Bros

Het lekkere weer mag zich dan steeds meer laten zien, maar deze week blijf je gewoon thuis. Paramount Network heeft namelijk iedere werkdag om 20:30 uur weer heel wat toffe Hollywoodfilms in petto!

In dit artikel zetten we op een rijtje wat je echt niet mag missen.

Hollywoodfilms

Het zal voor bijna niemand meer een verrassing zijn als we zeggen dat Paramount Network de tv-zender is voor de lineaire filmkijker. Iedere werkdag geniet je om 20:30 uur van het beste wat Hollywood te bieden heeft: of je het dan nu hebt over een nagelbijtend spannende thriller, een heftige actiefilm of juist over een prachtige dramafilm. Een van de absolute hoogtepunten van deze filmweek is de vertoning van Mad Max en Mad Max 2: The Road Warrior.

Mad Max

De cultklassieker Mad Mad neemt de kijkers mee naar het Australië van de toekomst, waarin punks en motorbendes de dienst uitmaken. De politie kan weinig uitrichten, zo weet ook agent Max Rockatansky (Mel Gibson). Vandaar dat hij besluit om zijn politiepak aan de wilgen te hangen om meer tijd met zijn gezin door te kunnen brengen. Daar komt alleen weinig van terecht: een gewelddadige bende vermoordt zijn vrouw en kinderen. Max pikt dat natuurlijk niet en besluit de woestijn in te trekken, op zoek naar de daders. 

In thuisland Australië was Mad Max meteen een grote hit. Ook in Amerika werd de film populair, maar daar duurde het een tikkie langer. Pas toen het vervolg Mad Max: The Road Warrior verscheen, kregen de Amerikanen door hoe goed de Mad Max-films waren. En dat kan jij nu ook beleven. Paramount Network zendt op maandag 27 mei de eerste film, op dinsdag 28 mei staat deel twee op de planning.


Planning Paramount Network

Is je popcorn daarna nog niet op? Dan hebben we goed nieuws. Paramount Network zendt deze week nog veel meer fijne Hollywoodfilms uit.

  • Maandag 27 mei - 20:30 uur: Mad Max
  • Dinsdag 28 mei - 20:30 uur: Mad Max 2: The Road Warrior
  • Woensdag 29 mei - 20:30 uur: About Schmidt
  • Donderdag 30 mei - 20:30 uur: Kiss Kiss, Bang Bang
  • Vrijdag 31 mei - 20:30 uur: The Great Gatsby

Paramount Network is te vinden op Ziggo-kanaal 16 en KPN-kanaal 13.

Meer over