Van onschatbare waarde

Wie biedt op de schietstoel van Ronald in Van Onschatbare Waarde?

NPO 1 - dinsdag 24 oktober om 21:30

© MAX
Ronald biedt in deze aflevering Van Onschatbare Waarde een bijzonder object van het Britse leger aan op Paleis Soestdijk. Hij heeft een schietstoel van een Buccaneer-bommenwerper meegenomen voor de experts. Zulke toestellen konden zeer laag boven water vliegen.

Ronald biedt een bijzonder object van het Britse leger aan in Van Onschatbare Wwaarde. Hij heeft een schietstoel van een Buccaneer-bommenwerper meegenomen voor de experts. Zulke toestellen, waarvan de eerste lichting uit de jaren 50 stamt, konden laag boven zee vliegen. Mochten ze te water raken, dan hoefden mariniers dankzij de schietstoel niet voor hun leven te vrezen. Ronald denkt dat hij er een mooi bedrag voor krijgt.

Houten Amstelbord

Mike hoeft zich in ieder geval geen zorgen te maken over zijn kansen. Alle experts willen zijn houten Amstelbord hebben dat lange tijd buiten een kroeg in Delfzijl gehangen. Hoewel Mike oude hobbelpaarden restaureert, heeft hij dit gelaten zoals het is. Dat maakt het bord uniek, waardoor het hoogstwaarschijnlijk veel waard is.

Wanneer is Van Onschatbare Waarde op televisie te zien?

Van Onschatbare Waarde is sinds 26 september iedere dinsdag om 21:05 uur bij Omroep MAX op NPO 1 te zien. Deze aflevering volgt op 24 oktober 2023.

Meer over