Van onschatbare waarde

Dionne Stax is klaar voor een gloednieuw seizoen Van Onschatbare Waarde

NPO 1 - dinsdag 26 september om 21:08

© Omroep MAX
Het zevende seizoen van Van Onschatbare Waarde opent met Lodewijk, die een fors bedrag wil ontvangen voor een zeventiende-eeuws schilderij. Misschien verkoopt hij het wel aan de nieuwe experts: de samenwerkende broers Sebastiaan en Roeland Kramer.

Paleis Soestdijk is opnieuw het decor van Van Onschatbare Waarde. In dit zevende seizoen schuiven twee nieuwe experts aan: de broers Sebastiaan en Roeland Kramer, derdegeneratieantiquairs uit Amsterdam. Ze zijn antieke ‘alleseters’, geïnteresseerd in sieraden, tafelzilver, Delfts blauw, glazen, bodemvondsten, antieke klokken en horloges en wat verder ter tafel komt. Ze doen de onderhandelingen als duo.

Van Onschatbare Waarde

In deze eerste aflevering bijt Lodewijk het spits af; hij heeft een schilderij uit de zeventiende eeuw in de aanbieding. Daar wil hij een behoorlijk bedrag voor hebben. Ook de 95-jarige Olly heeft een bijzonder object: een ivoren krab, afkomstig uit het atelier van zijn vader. Presentatrice Dionne Stax is onder de indruk van zijn onderhandelingstactiek.

Van Onschatbare Waarde is vanaf dinsdag 26 september wekelijks om 21:05 uur bij Omroep MAX op NPO 1 te zien.

Meer over