Het jachtseizoen

Vanavond op tv: Het Jachtseizoen en De Hollandse Nieuwe

SBS 6 - zaterdag 4 juni om 20:00

© redactioneel.s3-eu-west-1.amazonaws.com/images

Waar menig tv-zender in de zomer kiest voor herhalingen, is dat bij SBS6 niet het geval. Met vanavond: een gloednieuwe aflevering van Het Jachtseizoen en de start van De Hollandse Nieuwe.

Het zomerseizoen van SBS6 wordt afgetrapt met de allereerste aflevering van het tweede seizoen van Het Jachtseizoen. Opnieuw gaan Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns de strijd aan met bekende Nederlanders, die voor één dag in de huid kruipen van een voortvluchtige crimineel. Aan Olcay Gulsen en Ruud de Wild de taak om het spits af te bijten. De twee starten met een voorsprong, maar de jagers zitten hen op de hielen in hun bus vol technische snufjes om ze op te sporen. Lukt het de BN’er-boeven desondanks om vier uur uit handen te blijven van de mannen van StukTV?

Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag 4 juni wekelijks om 20:00 uur te zien op SBS6.

De Hollandse Nieuwe

Na al die spanning en sensatie is het tijd voor wat luchtigers, namelijk de nieuwe zangcompetitie De Hollandse Nieuwe. In deze oer-Hollandse talentenjacht trekt Jeroen van der Boom samen met vakjuryleden Samantha Steenwijk, René Froger en Danny de Munk het land in om op zoek te gaan naar de nieuwe volkszanger van Nederland. Nieuw aan deze show is dat de kandidaten niet hoeven te auditeren voor een groots publiek in een studio met felle lichten, maar gewoon thuis in hun veilige omgeving omringd door hun eigen vrienden en familieleden.

De Hollandse Nieuwe is vanaf zaterdag 4 juni wekelijks om 21:00 uur te zien op SBS6.

Meer over