Vandaag inside Oranje-quiz

Wilfred Genee gaat op zoek naar de grootste fan in Vandaag Inside Oranje-Quiz

SBS 6 - vrijdag 14 juni om 20:27

© Talpa
Wilfred Genee gaat in het nieuwe quizprogramma Vandaag Inside Oranje-Quiz op zoek naar de grootste fan van Vandaag Inside. In verschillende vragenrondes proberen drie kandidaten zoveel mogelijk punten te halen om zo de grote finale te bereiken.

Als er iemand een lange sportzomer te wachten staat, is het Wilfred Genee wel. Vlak voor hij namelijk samen met René van der Gijp en Johan Derksen te zien is in Vandaag Inside Oranje, trapt hij eerst nog af met Vandaag Inside Oranje-Quiz.

Vandaag Inside Oranje-Quiz

In dit nieuwe quizprogramma gaat de voetbalanalist op zoek naar de allergrootste Vandaag Inside-kenner van Nederland. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Elke dag staan drie nieuwe kandidaten voor de uitdaging om in verschillende vragenrondes zoveel mogelijk punten te scoren met als doel: het bereiken van de grote finale op zondag 14 juli. 

De winnaar gaat naar huis met een opvallende en typische Vandaag Inside-prijs, aldus het persbericht. Wat dat echter precies inhoudt, blijft vooralsnog de vraag. Wel is duidelijk dat deze quiz vol zal zitten met humor, verrassende vragen en vooral heel wat klassieke fragmenten die bij de fans toch in het geheugen gegrift zullen moeten staan.

Wanneer is Vandaag Inside Oranje-Quiz op televisie te zien?

Vandaag Inside Oranje-Quiz is vanaf 14 juni iedere zondag t/m vrijdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Op zaterdag volgt de uitzending al om 20:00 uur.

Meer over