Vandaag inside oudejaarsspecial

Wilfred, Johan en René blikken vanuit de Ziggo Dome terug in de Vandaag Inside Oudejaarsspecial

SBS 6 - zondag 31 december om 22:03

© ANP JEROEN JUMELET
Wilfred Genee, Johan Derksen, René van der Gijp blikken in de Vandaag Inside Oudejaarsspecial vanuit de Ziggo Dome terug op het voorbije jaar. Onder meer André van Duin en Hélène Hendriks komen langs en er is ook voor muzikale omlijsting gezorgd.

Op Oudejaarsavond staat de talkshowtafel van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp eens niet in de gebruikelijke studio op het Mediapark in Hilversum. In deze oudejaarsspecial zitten de drie, net als vorig jaar, achter een grote tafel op het podium van de Ziggo Dome.

Vandaag Inside Oudejaarsspecial

Voor een publiek van duizenden mensen blikken de mannen terug op het voorbije jaar met onder meer de verkiezingen. Dat doen ze met hun gebruikelijke analyses, anekdotes en (soms wat foute) grappen. Naast het bekende trio zullen er ook verschillende gasten aanschuiven, onder wie André van Duin en Hélène Hendriks.

Danny Vera

Muzikale omlijsting is er van Danny Vera, die zijn carrière voor een groot deel te danken heeft aan de mannen. Ook komt Marco Schuitmaker zijn hit 'Engelbewaarder' zingen.

Niets missen? De Vandaag Inside Oudejaarsspecial is op 31 december vanaf 22:00 uur te zien op SBS6.

Meer over