Vanishing on 7th Street

Mag het licht aan in Detroit?

Na een stroomstoring is het licht in heel Detroit uit. Nou ja, heel Detroit: er is één klein kroegje dat dapper weerstand biedt tegen het duister.

Er gebeuren rare dingen in Detroit. Eerst is er een grote stroomstoring die de hele stad in duisternis hult. Daarna blijken ook nog eens bijna alle inwoners van de stad verdwenen.

Vanishing on 7th Street

Van de mensen die verdwenen zijn blijft alleen een hoopje kleren over. Het is een vreemd beeld: donkere straten met hier en daar een broek, een trui, een jas en een paar schoenen.

Maar niet de hele stad is donker. Er is één klein kroegje dat dapper weerstand biedt tegen de oprukkende duisternis.

Hoe? Er is een generator binnen die de lichten brandend houdt. Zolang die generator door blijft pruttelen zijn de mensen in de kroeg veilig.

Lukt het de mensen in die kroeg om uit de vinden wat er aan de hand is voor ook zij een prooi worden van het donker? Je ziet het in Vanishing on 7th Street.

Christian Bale 

Brad Anderson is de regisseur van Vanishing on 7th Street. Die naam doet waarschijnlijk niet meteen een belletje rinkelen.

Toch heeft Anderson al met grote namen gewerkt. Zo regisseerde hij in 2004 de onheilspellende thriller The Machinist.

De hoofdrol in die film was voor Christian Bale. Hij ging erg ver voor die rol: hij viel vele kilo's af.

De graatmagere Bale woog nog maar ongeveer 50 kilo. Hij viel bijna 30 kilo af op een dieet van een appel en een blikje tonijn per dag.

 

Meer over:

Reageren