Venom: Let There Be Carnage

Een seriemoordenaar heeft het voorzien op Tom Hardy in Venom: Let There Be Carnage

Veronica - dinsdag 11 juni om 20:25

© Sony Pictures
Nadat Eddie Brock een seriemoordenaar interviewt in de gevangenis moet hij als gastheer van de bloeddorstige antiheld Venom weer aan de bak. Benieuwd hoe dat afloopt? Kijk dan naar Venom: Let There Be Carnage op Veronica.

Journalist Eddie Brock (Tom Hardy) is terug. Zijn leven is ondertussen wel een beetje veranderd.  

Venom: Let There Be Carnage

Zijn ex-vriendin heeft inmiddels een beschaafdere man gevonden om haar leven mee te delen en Eddie bestiert zijn huishouden nu als een alleenstaande man. Alhoewel, echt alleen is hij nooit meer: in hem leeft sinds de eerste film in 2018 immers de staatsgevaarlijke antiheld Venom, die zich weinig aantrekt van Eddie en zijn ‘regels’.  Eddie heeft er een hele kluif aan om Venoms moordlustige neigingen in toom te houden.

In Venom: Let There Be Carnage probeert Eddie zijn schrijfcarrière op te krikken door de ter dood veroordeelde seriemoordenaar Cletus Kasady (Woody Harrelson) te interviewen. Dat lijkt aantrekkelijk zolang deze achter slot en grendel zit, maar het loopt gigantisch uit de klauwen als Venoms aartsvijand Carnage zich in Kasady verschuilt na diens mislukte executie.

Andy Serkis

In een scène in Venom: Let There Be Carnage vliegen er helikopters rond die op zoek zijn naar Venom en Carnage. Dit was niet van tevoren gepland: de helikopters die voorbij vlogen waren voor de opnames van The Matrix Resurrections.

Die film werd rond hetzelfde deel van San Francisco gefilmd. Regisseur Andy Serkis - ook bekend als acteur uit onder andere The Lord of the Rings-films – besloot niet te wachten tot de helicopters weg waren.

Hij vond het wel logisch dat er helikopters rondvlogen tijdens de scène. Later sprak Tom Hardy in de nasynchronisatie een beetje extra tekst in om te verklaren waarom ze daar vlogen.

Meer over